kolmapäev, 26. veebruar 2020

Ulila mängud


Meie, Ulila noored Ketlin ja Andris, soovime kaasata Ulila Keskusese tegevusse rohkem noori, et ühiskoos tegutseda. Selleks tahame pakkuda noortele uusi ja põnevaid väljakutseid ja oskusi läbi laua- ja xboxi mängude.

Projekti raames soovime soetada uusi laua- ja xboxi mänge ja konsooli. Meie eesmärk on meelitada noored nutiseadmetest ja sotsiaalmeediast välja ning omavahel rohkem suhtlema panna. Soovime ühiselt korraldada võimalikult palju ja põnevaid turniire, õpitubasid ja võistlusi. Tänu nendele tegevustele saame uusi teadmisi, õpime teistega arvestamist, arendame loogilist mõtlemist ja tutvustame noortele erinevaid vabaaja veetmise võimalusi. Läbi xboxi mängude saavad tüdrukud õppida näiteks erinevaid tantse tänu JUST DANCE plaadile ja poisid sõita rallit või teha sporti. Projekti läbiviimisega õpime töötama meeskonnas, jagama ülesandeid, koostama ja muutma eelarvet.

Et see kõik meil õnnestuks vajame Teie abi ja 720 eurot. Palun toetage meie projekti oma häälega.

Peale projekti lõppemist jääksid kõik mängud ja xbox meie keskusesse, kus neid saab igal ajal avatus ruumis kasutada.
Selleks, et meil kõik õnnestuks pane sellele postitusele LIKE!

Noorte piirkondlike omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis "Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine" kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar