teisipäev, 11. veebruar 2020

Hoia motivatsioni kõrgel, sest tulemus on seda väärt!


Projekti nimi: Virtuaalreaalsus Mähe Vaba Aja Keskuses
Projekti aeg: 12.09.2019-12.01.2020
Projekti meeskond: algselt oli meid viis, projekti lõpuks jäi meid järgi kaks. (Kaspar, Angeelika)
Projektis osalejad: osalejaid oli kokku 104, projekti algus oli raske ja uus. Pidime palju õppima koostööd ja üksteisega arvestamist. Hiljem saime sellest üle ja algasid saavutused.
Projekti partnerid: meie projekti partneriks on Mähe Vaba Aja Keskus, aitasid meie ideed ellu viia, abistasid nõu ja jõuga.

Peale laikide kokkusaamist, saime rahastuse ja alustasime vahendite otsimist ning soetamist. Parima hinna otsimine oli väga ajakulukas, vahepeal tekkis motivatsiooni langus, aga see sai ületatud. Seadmete kättesaamine võttis kaua aega kuna arveldamist oli palju. Peale seadmete saabumist alustasime nende ülesseadmist ja sellelgi olid mõned takistused ees, nimelt pidime otsima ühe spetsiifilise lisa juhtme oma arvutuile, et kõik toimiks. Peale juhtme saabumist lõpuks saime VR toa tööle ja saime sellega juba mängida. Umbes 4 päeva hiljem korraldasime avamisürituse, kus tutvustasime kogukonna noortele meie VR tuba, nad said seda testida ja uudistada, kuigi meil veel ei olnud kõiki soovitud mänge. Teiseks üritusena lõime kaasa kultuuriõhtu korraldamisel, kus said noored näha läbi virtuaalsuse Venemaad. Noortele paistis see võimalus väga meeldivalt. Peale seda õnnestus meil mänge juurde saada ja korraldasime Mähe Vaba Aja Keskuses noorte jõulupeo, seal toimusid virtuaalreaalsuses võistlused.

Meie õppisime:
Angeelika: mina õppisin projekti kirjutama ja koostama, meeskonna tööd, ajaplaneerimist, õppisin plakatit kujundama. Tunnen ,et muutusin projekti käigus julgemaks.

Kaspar: mina kasvatasin oma sihikindlust ja läbirääkimis oskust, arenes suhtlemisoskus, sain rohkem aimu VR komplekteerimisest ja arveldamist, sain praktiseerida koolis õpitut, arenes tiimitöö oskus.

Kogukonnale paistis idee meeldivalt, isegi Facebookis toetas linnosavanem meid oma laigiga. Kasuks on tutvuda VR toaga ja et on olemas selline äge võimalus mängida tasuta virtuaalreaalsust.  Linda(11a) ütles, et talle väga meeldib seal mängida kuna teistes kohtades ta ei saa seda mängida. Janek(17a) ütles, et suht cool on.

Ettepanekud teisetele taotlejatele:
+ Et koostöö toimiks, suhtlema tihti üksteisega.
+ Hoidma motivatsiooni kõrgel, sest tulemus on seda väärt.
+ Olge kannatlikud!










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar