teisipäev, 11. veebruar 2020

Noored utsitavad mõtlema!


Meie korraldatud mõttemänguringid Pranglis on üldiselt hästi läinud. Ringides osaleb iga kord ligikaudu kümmekond noort, kes kõik on motiveeritud mängima ja alati positiivselt häälestatud. Esimestes ringides oli pisut keeruline leida mänge, mida oskaksime teistele juhendada, kuna polnud ise nendega kokku puutunud. Aga meil pole kordagi probleeme tekkinud, sest osad mängud oleme kõik koos selgeks õppinud ja nüüdseks on juba enamus mängudest selged ning oskame neid ka teistele õpetada.


Mõned mängudest on meil veel ostmata, kuna neid polnud kohe poest saada, need plaanime ära osta veebruari alguses. Hetkel on meil toimunud pooled ringidest ning oleme lisaks ka vabal ajal mängimas käinud. Alati saab meeldiva seltskonna kokku ja kõigile meeldib mängida. Esimest korda mängu mängides läheb küll tavaliselt rohkem aega, sest reeglid on vaja selgeks teha, aga see ongi mängude võlu. Lisaks olemegi õppinud, et kõige paremini saab reeglid selgeks mängu käigus.

Mõttemängud on aidanud kaasa meie koostööoskusele ning loogilisele ja finantsilisele mõtlemisele. Iga kord, kui meil ring toimub, on meil mängude kõrvale ka snäkid, mis aitavad aju turgutada ja meeleolu hoida. Ühel nädalavahetusel käisime mänge tutvustamas ja õpetamas ka meie kandi noortekeskuses, kus saime tõestust, et noori on praegusel ajal päris keeruline kodust välja saada, aga olenemata sellest oli kõigil mängijatel lõbus. Siiani on kõik ringides osalenud noored (ja tegelikult ka mõned täiskasvanud) väga rahule jäänud.











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar