teisipäev, 11. veebruar 2020

Projekti ellu viies saab aeg uue tähenduse


Oleme projekti käigus koostöös Rae Noortkeskuse juhatajaga ära sisustanud köögi (nõude, vahendite ja vajalike asjadega). Soetasime asjad köögitarvikute poest Gemoss. Meie eelarve siinkohal kööginõudele läks lõhki ja summaks tuli 1006,74 €. Siiski lubas Rae Noortekeskuse juhataja Helen korvata mitte planeeritud summa (planeerisime 800 €, aga läks 206,74 € üle) Peetri Noortekeskuse eelarvest, sest ostetu seas oli asju, mis olid neil oma eelarvest nagunii juba planeeritud.

Hetkel pole jaanuaris veel ühtegi kohtumist toimunud, sest algselt ei saanud me tegijaid kätte ja siis aasta algusega ka meie kooli tunniplaanide graafik mängis palju selles rolli. Siiski saime kokku ja kirjutasime 3-le esimesele tervisliku toitumise suunamudijale - Erik Orgu´le, Merilin Taimre´le (tuntud kui Paljas porgand) ja Johandra Lisett Iljushin´ile. Saime ka täna (02.02.2020) kõikidelt vastused, et on huvitatud osalema aktsioonis.

Tänu Rae Noortekeskuse ja meie ühisest eesmärgiks luua Peetri Noortekeskusele täis funktsioneeriv köök, siis see sai ka teoks. Peetri Noortekeskuses on igati toimiv ja kokkamiseks vajalike vahenditega köök ning nüüd tegevustega anname sellele ainult jõudu juurde tegutsemiseks. Lisaks oleme saanud ühendust kõikide suunamudijatega, kellega oleme soovinud ühendust saada ning nad on nõus tulema.

Ajapuuduse ja kohustuste paljususe tõttu pole saanud veel oma kohtumisi spetsialistidega alustada. Siiski tänu heale mentorlusele ja ühisele eesmärgile oleme saanud nüüd paika ka kuupäevad, millal toimuvad kohtumised spetsialistidega (13 ja 27.02). Lisaks muutsime ka algset “kokandusvõistluse ideed” ning tegime selle challenge'ks. Siinkohal kasutame oma spetsialiste ära, et nad hõikavad selle üleskutse noorte seas välja ja parimate valimisel annavad ka oma panuse (reklaamides seda ka oma sotsiaalmeedias).

Järgmiste sammudena oleme planeerinud järgmist:
-        aegade ja tingimuste kokkuleppimine spetsialistidega (Erik Orgu, Merilin Taimre, Johandra Lisett Iljushin´ile)
-        Sündmuste plakat ja challengi  reklaam (hiljemalt üleval 05.02.2020)
-        Challenge´i ja auhindade ja reklaam materjalide loomine, soetamine (näiteks - Rae Kokad logoga põll)

Aeg lendab helikiirusel - projekti tehes tuleks hoida ajagraafikul pinksalt silm peal. Lisaks oleme projekti käigus saanud suhelda ametlikult kirja teel paljude inimestega. See oskus on midagi uut ning kindlasti läheb seda tulevikus üha enam vaja. Vahearuande, eelarve ja paljude muude dokumentide koostamisega oleme samuti tutvust teinud. Ja viimaks, pealehakkamine on raske! Kui juba algust teha, siis kulgeb terve protsess libedamalt. Tuleb lihtsalt see esimene samm astuda!

Pildil “Rae Kokad” logo



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar