teisipäev, 11. veebruar 2020

Projekti oli kaasatud kogukond laiemalt!


Projekti nimi: Setomaa jalgpall

Projekti aeg: juuni 2019 – september 2019
Osalejate arv: kogu projekti vältel oli ligikaudu 50 inimest. Üritustel osales umbkaudu 30-40 inimest ning treeningutel 10-15 Setomaa valla noort.

Kevadel tuli mõte hakata korraldama Setomaa vallas treeninguid. Mõte hea, kuid kust saaksime selleks toetust. Tegime "Nopi Üles" projektile taotluse ning see osutus edukaks. Koostöös Värska ANK-iga koostasime eelarve ning tellisime vahendid jalgpalli mängimiseks. Osalejate arv oli kogu projekti jooksul umbes 50 inimest. Meie sooviks oli pakkuda noortele võimalust mängida jalgpalli ja osaleda treeningutes.

Projekti jooksul oleme korraldanud jalgpallitreeninguid Setomaa noortele. Korraldasime Setomaa valla jalgpalliõhtu Meremäel, kohale tuli erinevast vanusegrupist jalgpallihuvilisi, sündmusest võtsid osa lasteaialapsed, põhikooli ja gümnaasiumi õpilased, täisealised noored ja lapsevanemad. Laenasime veste ja palle Setomaa külade mängude korraldamiseks ehk projekti oli kaasatud ka kogukond laiemalt.

Projekti käigus oleme pidanud vahendite soetamisel vestlema tarnijatega ja kompromisse leidma erinevate osapooltega. Oleme omandanud oskusi ürituste läbiviimiseks ning noortega töötamisel. Kindlasti arenes meeskonnatöö oskus. Tagasiside kogu projekti kohta oli positiivne, kohalikele noortele tekkis juurde uusi võimalusi tegelemaks jalgpalli kui spordialaga. Kogukond sai juurde võimaluse kasutada igal ajal projekti raames soetatud varustust ning võimaluse osaleda erinevatel üritustel või treeningutel.

Järgmistele taotlejatele soovime kindlameelsust ning julget pealehakkamist, et ükski huvitav ning kogukonna elu rikastav projekt ei jääks vaid pelgalt mõtteks.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar