neljapäev, 2. aprill 2020

Võru iluprojekt


Võru Noortekeskuse noorte projekti eesmärgiks on tõsta noorte teadlikkust ENESEHOOLITSUSEST ning enesehinnangust. Kõrgema enesehinnanguga noor oskab hinnata oma väärtuseid, tänu millele ta saab olla rahulikum ja õnnelikum.

Sisemine ilu paistab ka väljapoole ning välimine ilu näitab ka head enesehoolitsust ja suhtumist iseendasse. Pole olemas ühtset ilu. Noorte enesehinnangu tõstmiseks tahame külla kutsuda spetsialiste, kes räägivad erinevatel enesehoolitsus teemadel. Soovime tutvustada tüdrukutele tänapäeva jumestuse põhimõtteid, pakkudes neile jumestusseminari meigikunstniku poolt. Kutsume kosmeetiku tutvustamaks nii poistele kui ka tüdrukutele ennetavaid tegevusi näonaha hoolduses ning kuidas käituda juba probleemse näonaha korral. Lisaks korraldatakse noortele koolitus, kus räägitakse erinevatest stiilidest, aksessuaaride valikust ning kehatüübi erinevustest. Koolituse tulemusena on noored suutelised rõhutama enda tugevusi. Oskus oma puudustega tööd teha on vajalik ning tugevustele keskendumine kasvatab sisemist rahulolu, mis aitab nii ellu astumisel kui uute väljakutsetega toimetulemisel.

Projekti kogusumma on 1450€ ning selle jaoks on vaja kokku saada 200like!!! JAGAME 😊

Noorte piirkondlike omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis "Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine" kirjeldatud tegevuste raames.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar