neljapäev, 26. november 2020

Projekti tegevused on juba praegu andnud rohkem, kui planeerida julges!

Projektitegevused on siiani läinud keskmises tempos, loodame olla kenasti ajakavas ning saada projekti lõpuks kätte kõik vahendid. Projekt on pannud erinevad osapooled omavahel koostööd tegema. Väga hea koostöövõrgustik on tekkinud külastavate noortega, noorsootöötajaga. Samas noorsootöötaja teeb selle raames palju koostööd kooli huvijuhiga, kes omakorda suunab noori noortekeskusesse. 

Hästi on läinud see, et kui oleme hakanud tellima mänge, siis kui kuuldakse, et tegemist on noortealgatusega, tehakse sooduspakkumisi. 

Oleme käinud koolis ja andnud noortele teada, et Võiste noortetoas saab peagi veel ägedamalt ühiselt aega veeta, see on toonud noori keskusesse juurde. 

Sellest projektist kasvas ka välja DJ-ring, mis on juba 2x aset leidnud. Ka see oli ootamatu, kuna projekt ei olnud otseselt sellega seotud, kuid kuna mõned vanemad noored kuulsid, et muutume aktiivsemaks, siis otsustasid ise seda läbi viia. Selleks aitas Tahkuranna Avatud Noortekeskus ka meile kõlari osta, pult oli juba varasemalt olemas. 

Kuna projekti aeg on lühike, siis tekivad murekohtadeks tarneajad. Nt tellitud on erinevad mängud, kuid kätte oleme alles saanud noolemämgu. 

Kuna meil on vana PS3, siis selgub, et sellele ei olegi müüa mänge, mida noortetoa külastajad soovivad. Põhjus on selles, et mäng on vana ja peale tuleb juba PS5, seega PS3-le neid mänge ei toodeta. 

Kui saime kätte noolemängu, siis koostasime plakati, et tule mängi nooleviset ning sel nädalal toimuvad nooleviske turniirid. 

23. novembril plaanime kutsuda külla Tahkuranna kooli õpilased, kes käivad pikapäevarühmas. Selle raames viime läbi neile kadripäeva tegevused kui ka tutvustame uusi mänge, mis selleks ajaks on jõudnud Võiste noortetuppa. Hetkel peaksid jõudma mängukonsool Nintendo Switch ja selle mängud. 

Oleme õppinud, et aeg möödub väga kiiresti ja asjaajamine võtab aega. Nt kui soovime mingeid konsoolimänge tellida, siis eelnevalt annavad ju noored meile teada, mida soovivad. Kui hakkame otsima, selgub, et neid ei müüdagi vastavatele konsoolidele. 

Lisatuge saame noorsootöötajalt ja projekti allkirjastajalt.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar