esmaspäev, 14. detsember 2020

Meisterklassid ekspertide käe all!

Valmistasime ette köögi toa, ostsime kõik köögi jaoks vajaliku, samuti tooted meistrikursusteks. Koos mentoriga koostasime töötubade kava (vene köök - pelmeenid, Itaalia köök - pitsa, Eesti köök - karamellipuding moosiga, tervislik toit – kana wrap). Esimene töötuba on juba toimunud, kõik sujus ja otseülekannet oli võimalik läbi viia, kuid kuna ruumid pole professionaalse otseülekande jaoks piisavalt suured, teeme ainult fotoreportaaži. Pärast esimest töötuba analüüsisime kõiki tugevusi ja nõrkusi ning eelseisvates töötubades võtame arvesse kõiki oma puudusi. 

Eriti hästi on läinud köögikorraldus, hubane ja mugav toidu valmistamiseks. Suurepärased mentorid, nad räägivad ja seletavad väga huvitavalt. 

Meil oli tekkinud elektrilised probleemid. Köögi ohutuks kasutamiseks ettevalmistamine võttis aega. Samuti oli probleeme kööki esemete tellimisega, eriti kohaletoimetamisega, mõned esemed saabusid hilja või defektselt või olid otsas. 

Köök on juba valmis ja esimene meistriklass juba läbi viidud, meid ootavad novembri lõpuni veel 3 meistriklassi. Seal on juba esimene otseülekanne ja fotoreportaaž. Järgmised sammud on viia läbi ülejäänud töötoad, teha kokkuvõte, avaldada artikkel valminud projekti kohta ja mõelda edasistele plaanidele. 

Õppisime, kuidas koostada vajalike ostude loendeid, osta, kööki kujundada, meeskonnas töötada, töötubasid planeerida ja korraldada, õppisime pelmeene valmistama, projekti kirjutama ja ellu viima, olema paindlik ja hakkama saama tekkivate probleemidega. 

Pildid ja videod:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar