kolmapäev, 31. august 2016

Kohila noortebänd julgustab ka teisi oma unistusi täitma

Projekti nimi ja asukoht: RightClick tehnika soetamine, Kohila vald

Projektitegevused on siiani läinud hästi, oleme teinud mitmeid proove selle tehnikaga. Teisel septembril läheme kiisa vabaaja keskusesse Harjumaa parimale kooli algus peole, võtame sinna kaasa pooled asjadest. Samuti septembri alguses on meil Kohila koolituskeskuse aktusel ka esinemine ja seal kasutame tervet oma varustust.

Eriti hästi sujuvad meil nüüd proovid, ei pea enam otsima mikreid, mis töötavad ja ei ole vaja otsida igasuguseid juhtmeid, mis lähevad tehnikale järgi. Nüüd on meil kõik  oma ja teame kus, kõik täpselt on ning arvame, et esinemistele minekuga pole ka enam probleeme.

Siiani pole meil suuri probleeme ega murekohti ette tulnud, kõik sujunud suurepäraselt. Mõningad väiksemad raskused on olnud nt: helipuldi kasutamisel, mis oli meile alguses täiesti võõras  ja pidime seda paar päeva kasutama õppima jne.

Midagi suurt me veel pole teha jõudnud, kuna pole esinemisi olnud, aga kui kool algab on järgmine päev meil juba 2 esinemist. Ja septembri keskel on meil koolis mitmeid üritusi, kuhu me oleme kutsutud ja kus me kasutame projekti abiga soetatud tehnikat.

Oleme projekti läbi viies õppinud asjaajamist, dokumendi koostamist, lepingute sõlmimist jne
mis tuleb meil tulevikus vägagi kasuks. Projekt andis meile enesekindlust, julgust ja andis võimaluse vabalt edasi tegutseda oma tehnikaga ning bändiga ja anda julgust ka teistele alustavatele ansamblitele.


Projektifondi "Nopi Üles“ tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar