kolmapäev, 7. september 2016

Rõuge vallas sai õhtupimeduses võrkpalli mängida

Rõuge valla õhtused võrkpalli võistlused Rõuges, Viitinas ja Nursis toimusid ajavahemikul 17-19 august. Ettevalmistused algasid juba 1.augustist. Korraldajateks olid Sirli Jaaska ja Maris Mägi. Erinevates kohtades osales erinev arv inimesi. Rõuges osales 14 inimest, Viitinas 15 ja viimases kohas ehk Nursis osales üle 20 inimese. Võistlused toimusid õhtu pimeduses, ainsaks valguseks oli võrgule paigutatud tuled. Iga mängu lõpus sai võitja meeskond auhinnaks šhokolaadid ja peale viimast mängu said kõik osalejad auhinna.
Partneriteks olid Nopi Üles projektifond, Rõuge vald, Rõuge Avatud Noortekeskus ja Nursi Noortetuba.

Meie töökäigu kirjeldus:
Kõige alguses koostasime projekti, peale seda jagasime ülesanded, panime paika mängude kuupäevad, koostasime kuulutuse ja facebooki ürituse, et seda rohkem reklaamida. Ostsime tuled, auhinnad, võrkpallivõrgud ning pallid. Igal päeval enne mängu paigaldasime võrgule tuled ja peale rahva kogunemist koostasime segavõistkonnad. Peale mängude lõppu koostas Sirli reitingu ja postitas selle ka facebooki, kus kõik seda näha said. Nursis kus oli viimane mäng tegime kiire reitingu kokku liitmise ja saime teada kes võitsid esikolmiku. Peale seda tegime oma tööst omavahel kokkuvõtte ja kirjutasime aruande.
Kõige paremini õnnestusid pallimängud ja reitingu koostamine. Probleeme tekitas aja leidmine projektiga tegelemiseks. Läbi projekti õppisime suhtlema erinevate inimestega  erinevate suhtluskanalite kaudu, reitingu koostamist ja võrkpalli punkti tabeli lugemist, seda kuidas planeerida aega paremini ja koostada kuludearuande vormi.
Ettepanekud järgmistele taotlejatele oleks, et nad planeeriksid kõik sammud juba varakult ette ja tegeleks projektiga nii palju kui võimalik.


Projektifondi "Nopi Üles“ projekti „Valgus öös“ tegevuste elluviimist rahastati haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar