teisipäev, 11. oktoober 2016

Kohila poisid innustavad ka teisi muusikahuvilisi ja see on neil õnnestunud ;)

RightClicki tehnika soetamine

Projekt toimus perioodil 14.07.16 kuni 01.10.16.

Projekti korraldas 2 inimest kelleks on Alex Kurjama ja Reet Aro ning osales 6 bändi liiget. Tulime selles projektis osalemise peale nii, et sai kokku 6 andekat noort ning hakkasime tegema bändi kuid 2 kuud hiljem tuli meil suuremat sorti probleem ette. Nimelt hakkas meile tulema esinemise pakkumisi, aga meil polnud oma tehnikat, et esinemas käia. Seega hakkasime otsima kohta, kus saaks taotleda raha nende asjade jaoks. Mõtlesime, et äkki saame kogukonnale ka kasulikud kuidagi olla. Hakkasime käima oma kodukohas esinemas erinevatel üritustel (jaanipäev, kooli aktused, kooli igasugused üritused). Kõik, kes meid on kuulanud on ütelnud, et te noored jõuate kaugele. Ja üha tuleb neid esinemisi meil juurde, kus me kasutame projekti abiga soetatud tehnikat. Ning meie abiga soetatud tehnikaga on saanud alguse Kohilas veel 2 noortebändi.

Meie projekti suureks partneriks ja suureks toeks oli Kohila koolituskeskus, oleme neile väga tänulikud. Tänu neile oleme saanud meie teha bändi proove nende poolt meile antud ruumis.

Projekti käigus toimus meil väga palju tegevusi. Oleme pingsalt ette valmistanud kontsertideks, mis on väga hästi õnnestunud. Näiteks oleme selle ajaga suutnud endale saada 2 suuremat esinemist: Harjumaa suurel koolialgus peol, Kohila avatud noortekeskuse avamisel, on olnud ka paar väiksemat esinemist. Mõnel neist kasutasime ka kogu oma tehnikat, mis on olnud meile väga positiivne kogemus. Erinevaid kogemusi oleme saanud ka sellelt projektilt, näiteks kuidas teha erinevaid videoklippe, aruandeid, ja üleüldse kuidas paberitöid teha. Oleme oma saavutusega väga Rahul. Erilisi probleeme pole meil selle projekti käigus tekkinud, kõik sujus väga hästi.

Järgmistele taotlejatele soovitame julgust, ettevõtlust ja suuresti ka loomingulist poolt. Ja soovitame võtta hea abikäsi projekti korraldamiseks, et kui mingeid probleeme esineb saab ta aidata. Kõige lõpuks soovime neile tuult tiibadesse!

Vaadake meid siit :)

Projektifondi "Nopi Üles“ tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar