teisipäev, 11. oktoober 2016

Räpina noored oskavad lisaks kõigele ka pahteldada

Räpina noortekeskuse kööginurga renoveerimine

Vahearuanne

Projekt „Räpina noortekeskuse kööginurga renoveerimine“ toimub Räpina Avatud Noortekeskuses (Kooli 5, Räpina linn, 640504) . Alates idee esitamisest kuni praeguseni on kõik tegevused läinud plaanipäraselt, liigume kindla sammuga oma eesmärgi poole- uue kööginurga valmimiseni.

Alustasime koosolekuga, kus arutasime kõik küsimused ning leidsime probleemidele lahendused, noorte vahel jagati ülesanded, panime paika täpse tegevuskava koos tööjaotustega. Sellele järgnes köögi tühjendamine ja ettevalmistamine remondiks, mille jooksul selekteeriti vanad köögitarbed, nõud jm. Esimeseks remonditööks oli lae pahteldamine, lihvime ja värvimine. Hetkel oleme jõudnud seinte värvimiseni, viimane kiht värvi läheb peale (30.09.2016). Kõikide tööde juures juhendasid noori täiskasvanud vabatahtlikud. Ees ootab veel põranda katmine linoleumiga, elektrijuhtmete paigaldamine,  mööbli kokku panemine, paigaldamine ja sisustamine. Ainukeseks raskuseks on ajanappus, peame kõik sammud läbi mõtlema ning arendama koostööd. Omakorda on see andnud meile hea ajaplaanerimise oskuse ning omavahelistest kokkulepetest kinnipidamine. Paljud noored said uue kogemuse remonditöödel- pahteldamine, lihvimine ja värvimine.


Projektifondi "Nopi Üles“ tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar