teisipäev, 11. oktoober 2016

Tartu Kutsehariduskeskuse noored kutsuvad ka Teid osalema!

Teisipäeval, 04. oktoobril kell 13.00—17.00 toimus esimene "Julgemaks suhtlejaks" saamise koolitussari. See oli vägev.

Suhtlemine on küll ürgselt loomulik oskus, kuid samas ka väga keeruline. See on võime ennast väärtustada, teisi märgata ja kuulata, mõtteid väljendada ja palju muudki. Veelgi enam on see ellu jäämise, kuuluvustunde ja armastatud olemise põhialus. See ei ole ainult inimese privileeg, vaid kõige elava jätkamise alus.
Suhtlemist nähakse sageli müstilise talendina, mida valdavad vähesed. Kes oskab, see oskab, kes mitte, see ei oska kunagi. Liiga paljud inimesed on treenitud lapsest saati halbadeks ja ebakindlateks suhtlejateks.
Just sellisel teemal pidas loengut enesemeisterlikkuse coach ja koolitaja Epp Adler!
Esimesest koolitussarjas oli ligi 240 osavõtjat.

Järgmine koolitussari toimub teisipäeval, 11. oktoobril kell 13.00-17.00, et minna "Julgemaks suhtlejaks" saamisega edasi!

Meie projekt lõppeb ülivinge talendikonkursiga “Kuldne Täht 2016”, mis toimub 18. oktoobril algusega kell 16.00 Kopli 1 konverentsisaalis B120/121. Kõik on oodatud osalema!

Õpilaste toetus meie projektile on olnud väga suur. Vaadates Nopi Üles Facebook`i leheküljelt meie video meeldimisi, jagamisi ning vaatamisi, näeme, et noored on huvitatud “Julgemaks suhtlejaks” saamise koolitusest ja loomulikult ka talendikonkursist “Kuldne Täht 2016”.
Vaatamisi meie vingel videol on tänase seisuga 5300, jagamisi 70 ja meeldimisi 220. Need on väga, väga suured arvud.

Selle lühikese ajaga oleme väga palju asju juurde õppinud.
Näiteks, kuidas teha noortele meeldivaks üks kasulik koolitussari, kuidas ja mismoodi käib auhindade tellimine ettevõtetelt ning kuidas tuleb kõigi soove arvestades pitsalauda katta. Peale selle tuleb üles leida noored, kes hoiavad peidus varjatud andeid, ning tuleksid talendikonkursil lavale ja võidaksid vingeid auhindu.

























Projektifondi "Nopi Üles“ tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar