esmaspäev, 26. juuni 2017

Oiderma noortel tuleb tegus suvi!

Toredad õhtud sõpradega

Meie idee sai alguse, kui avastasime, et noortel ega vanadel pole ühiseid tegevusvõimalusi, me veedame liiga palju aega ninapidi arvutis või telefonis ning seetõttu suhtleme omavahel liiga vähe. Meil on alati olnud eesmärkideks, et küla kogukond, ja eriti noored, leiaks rohkem tee meie renoveeritud külamajja. Et oleks võimalik üheskoos midagi ägedat teha. Et noortel endil oleks suurem huvi ise korraldada ja osaleda meie küla üritustel. Et meie küla elavneks ja oleks kohaks, kus soovitakse olla. Nende eesmärkide elluviimiseks alustame regulaarselt toimuvate videodiskode ja filmiõhtute korraldamisega. 

Taotlesime 1726 eurot, mille eest ostsime projektori, projektorikinnituse, projektoritausta ja kodukino süsteemi.
Tänaseks on raha ilusti käes ning asjad tellitud ja makstud. Hetkel neid komplekteeritakse Tallinna Euronicsis ning tehnika peaks jõudma meieni juunikuu lõpus. Alates juulist hakkavad toimuma regulaarsed videodiskod ja filmiõhtud. Mõlemad leiavad aset kuus korra. Üheskoos panime paika juuli ja augusti kuupäevad.

Parimat soovides,                                                                                                                              Oidrema Nopi Üles tiim

Jaana,Karmen, Laura, Margus ja Rando

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar