kolmapäev, 21. juuni 2017

Viie valla matk


Viie valla matk toob kokku lapsed ja noored viiest, haldusreformiga peagi ühinevast vallast- Varstust, Haanjast, Rõugest, Mõnistest ja Missost.
Projekti viivad ellu Rõuge Põhikooli 1.klassi õpilased koostöös Rõuge Noortevolikoguga.
Suvel matkame üheskoos kõigi viie ühineva valla laste ja noortega igas vallas- kokku viis matka. Soovijatele organiseeritakse transport, matkateekond ja ka väike piknik iga matka lõpus. Matkade käigus saame omavahel sõpradeks, tutvustame oma kodukohta ja avastame ka teisti kohti.
Matkadel saame plaanida edasist koostööd, nii nooremate-kui ka vanemate noorte vahel- mida uues vallas ühiselt ette võtta, edaspidised kohtumised ja arutelu, kuidas uuest vallast saaks ühtne vald, kus töötatakse koos kõigi heaolu nimel ja ollakse omavahel sõbrad. Usume, et hästi toimivas vallas on oluline roll ka laste-ja noorte omavahelisel koostööl ja omaalgatusel, sest nii sünnivad uued, kogukonda edasiviivad ideed.

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Link videole:


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar