esmaspäev, 16. oktoober 2017

Tribüün on tihedas kasutuses!

Jalgpalli tribüün Vastseliina staadionile
15.05.2017 – 30.09.2017

Korraldajate arvu; osalejate arvu ning taustakirjeldust
   Sander Pild, Artur Palok, Raul Juur. Nad kõik mängivad Vastseliina klubis jalgpalli ja on ka Vastseliinast pärit.

Partnerite nime(sid)
  Sportservice OÜ, Vastseliina noortekeskus.

Tegevuste ja toimunu kirjeldust
  Sportservice OÜ poolt saadud tribüünid on aidanud publikut juurde  meie mängudele, mis toimuvad III liigas Eesti meistrivõistlustel. Ning ei pea inimesed enam seisma, vaid saavad nautida palju paremal rinnal jalgpalli. Kuna tribüün on ka teisaldatav, siis saab seda ka kasutada mujal üritustel, mida on edukalt kasutatud. Täpselt enne Vastseliina Maarahva laata kohale jõudnud tribüün, sai otseselt kohe kasutada ka seal (Rammumeeste võistlusel ja ka Traktorite Pullingul). Hiljem on seda ka kasutatud mõnel kontserdil, mis lähikonnas toimunud.
Pärast tribüünide ostmist on klubi endale ostnud veel joonemasina. Ühiselt on vabatahtlikuse korras jooni tehtud. Staadionile on ehitatud lihtsatest vahenditest (euroalustest) varumeestepingid vabatahtlikuse korras.

Ülevaadet saadud kogemustest (mis õnnestus hästi, mis tekitas probleeme, mida läbi projekti õppisite)
  Tribüüni saabumisega kulges kõik hästi ja ei olnudki ühtegi probleemi. Saime hooaja jooksul umbes 10 mängul kasutada neid juba ja leiavad ka kasutust järgmistel hooaegadel.

Kuidas sai kogukond kasu, milline oli tagasiside?
  Kuna staadion on kasutuses ka Vastseliina Gümnaasiumil, siis on ka koolil oma kasu selles, kui korraldavad eri sündmuseid, siis on tribüün suureks abiks. Kogukond sai seda kasutada ka erinevatel sündmustel, et tagasiside on olnud positiivne.


Ülevaadet kuludest
Ostsime 20 kohalise tribüüni, mis läks maksma 1788 eurot maksma

Osalejate arv, projektis kasusaajate arv
Projektis osalejateks võib pidada kõiki FC Vastseliina jalgpalliseltsi mängijaid, kes on panustanud jalgpallistaadioni arendamisse. Lisaks on jalgpallivõistkond endale suve jooksul ostnud joonemasina staadionile joonte tegemiseks. Ühiselt on ehitatud ka varumeestepingid euroalustest. Projektis osalejate arv on olnud ~10 klubi mängijat.
Projektist said kasu Vastseliina Valla rahvas, kui ka meile kaasa elavad fännid ja lapsevanemad!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar