esmaspäev, 18. detsember 2017

Kõllestes peod nüüd kõlavad!

Projekti viisime läbi vahemikus 30.04.2017- 30.11.2017. 

Erinevatel üritustel aitasid projekti läbi viia 15 noort. Osalejate arv ei ole täpselt teada kuna sai korraldatud väliüritusi kus ei olnud võimalik kindlaks määrata kui palju inimesi võttis üritustest osa. Meie esimene üritus, mida aitasime korraldada oli Krootuse jaanituli. Seal me korraldasime disko ja tegime heli õhtujuhile. Järgmine üritus oli meil korraldada juuli alguses Põlvamaa noortekeskuste suvekool ning ka seal kasutasime oma tehnikat. Me proovisime seal helindada beatboxi õpituba ning õhtul korraldasime videodisko ja viisime läbi grupimänge. Meie noortekeskuse tehnikaga korraldasime ka Kõlleste valla traditsioonilise ürituse Kõlleste karikas 2017, sarnane üritus oli ka Prangli külas. Nendel üritustel korraldati mänge ja noored said valida taustamuusikat. Üks suve kõige ägedam üritus oli Kõlleste valla kodukandipäev. Seal oli väga palju erinevaid tegevusi, noored vastutasid laada taustamuusika ning päevajuhi helindamise eest. Päevale pani punkti noorte vahupidu, kus valisid noored diskomuusika. Meil oli ka vaja taustamuusikat mängida Krootuse külas toimunud murutraktorite kestvuskrossil. 

Projekti lõpus jõudsime ka teha esimese helitehnika huviringi kust võttis osa 4 noort. Ka peale projekti perioodi lõppu tegeleme me sama aktiivselt edasi ürituste kui ka huviringiga. Selle projektiga saime väga palju uut ja huvitavat teada helitehnika valdkonnast. Meil oli üritusi piisavalt ja sellega seoses saime ka uusi sõpru ja tuttavaid teistest noortekeskustest.

Meie ettepanek teistele taotlejatele on, et kui teil tekib mõni vägev idee siis ärge kartke sellest rääkida oma noorteka juhile. Ka meie saime sellest projektist teada just läbi noortejuhi. Projektis osalejate arvu on väga raske kindlaks teha kuna enamus olid tasuta üritused ja pileteid ei müüdud.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar