teisipäev, 2. jaanuar 2018

Kuidas läheb?

Lasva valla noortekeskuse muusikastuudio ehk tulevikus lühendis nime kandev
,,LMS Recordˇs,,.
Eesmärk
LMS Recordˇs-i eesmärk on luua kogukond kus võimaltab teha programmitel virtuaalset muusikat ja salvestada laule.Tahame, et noored õpiksid, kuidas muusika luuakse, kuidas laule kirjutada ning kuidas neid hiljem peale salvestada. Loodame, et tulevikus noortel tekib huvi teha isegi oma bänd.
Tegevused (12.05.2017 – 30.09.2017)
Möödas on umbes juba kuu/kaks või rohkem ajast, kui Noortekeskusesse jõudis kohale stuudio koostamiseks vaja-minev tehnika.Tehnika lahti pakkimine ja kokku ühendamine ei omanud just väga suurt ajalist kulu ,sest oli huvilisi kes tulid vabatahtlikul abi pakuma.Kuna ruum asub teisel korrusel polnut mõtet üle kolme abilise võtta kuna seda on kuulda allakorrusele ja võib segada teisi.See eest saime nobetalt kõik ilusti püsti.
Tekkis esimene ja viimane vastulöök kohe kui puudu tuli kaablitest ja mõningatest pisikestest otsikustest, neid lihtsalt polnud tootega kaasa pandud lisana .Nimetan probleemi üsnagi väikseks kuna pealt näha oli teada mis on korraga puudu.Probleem sai lahenatud võttes ühendust toote müüjaga ,kes pakkus kiiresti lahenduse.
Peale tehnika kokku ühendamist tutvusime loomulikult tehnika ise endaga.
Stuudio on hetke seisuga sellises faasis kus on juba täiesti võimalik alustada muusika- loomist ja akustiliste vokaalide salvestamist, juhul kui maja on tühi ega pole heli segavad faktoreid.Proovide läbi viimine pole ka probleem.
Tegelikud summad erinevadki planeeritud summadest, sest mõned tooted läksid odavamaks ja mõned tuli teistega asendada, ehk siis igaks juhuks on jäänud tagavaraks reservi summa mida kuluaruands välja ei tule .
Järgmiseks etapiks ootab stuudio ruumile seinu ja uksi ette.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar