teisipäev, 22. oktoober 2019

Elva raskejõustik


Projekti eesmärgiks on tutvustada Elva noortele raskejõustikku ning tervislike eluviiside ja toitumise põhimõtteid läbi erinevate töötubade.

Töötoad toimuksid nelja kuu vältel: novembris, detsembris, jaanuaris ja veebruaris. Jõutõstmise, klassikalise tõstmise, kulturismi ja rammumehe spordi töötubasid hakkavad läbi viima oma ala spetsialistid nii teoorias kui ka praktikas. Selleks, et töötubades saaksid osaleda ka noorimad huvilised, on tarvis projekti toetuse eest soetada teatud jõusaalivarustust: hantleid, topispalle, venitusmatte ja - palle, mis on eelkõige sobilikud just jõusaali treeninguga alustajatele ja noortele. Töötoad on kõikidele noortele tasuta.

Kogu projekti toetuse eest soetatud varustus jääb ka edaspidi tasuta kasutamiseks kohalikule kogukonnale. Projekti elluviimiseks vajame 1800€, koostööd teeme ka Elva gümnaasiumiga, kes toetab meid ruumide ja muude pisikulutustega.

Vajaliku toetuse summa saamiseks oleks vaja ka Teie abi, aidata saate pannes sellele videole laigi! Tänud ja näeme trennis!

Noorte piirkondlike omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis "Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine" kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar