teisipäev, 22. oktoober 2019

Piljardiprojektist sai ehitusprojekt :)


Projekti nimi: „Haapsalu piljard“
Projekti asukoht: Haapsalu Noorte huvikeskus
Projekti kestvus: 25.05-25.09.2019
Meeskond: 4 liiget, otsest tööjaotust ei olnud ja igaüks tegeles sellega, mida oskasid.
Partnerid olid Haapsalu Linnavalitsus ning MTÜ ON Mahti.

Tegevus toimus järgnevalt: kõigepealt oli toa remont, siis valisime mööbli, paigaldasime laua ja heli ning korraldasime võistluse. Hästi õnnestus see, et õppisime kuidas kirjutada projekti, seda läbi viia ning kuidas teha koostööd. Probleeme tekitas see, et piljardiruumi remont venis lubatust pikemaks. Tagasiside on väga hea, noored käivad pidevalt mängimas ja niisama aega veetmas ning kõik on rahul. Saime 616 laiki, mis näitas ise, et tagasiside on hea ja piljardilaud vajalik ning võib positiivseks osaks lugeda linnavalitsuse pakkumist teha remont.

Uues piljardiruumis noored õpetavad endast nooremaid mängima, korraldavad turniire ja ka meeskonnamänge. Näiteks toimus turniir noorsootöötajate ja noorte vahel ja tulekul on noorte ja lastevanemate turniir jne.

Kasusaajate ja osalejate on olnud septembris u 30 noort päevas, kusjuures on lisandunud erinevaid noori eri rahvusest ja vanuseklassist.


Õppisime kuidas läbi viia üritust projekti raames ja kuidas tegeleda noortematega, tutvustasime väiksematele, mis on piljard ja kuidas seda mängida. Korraldus sujus suurepäraselt ja kõik olid rõõmsad ja nagu tavaliselt oli tagasiside hea ja kõik olid õnnelikud ja väga tänulikud suurtele kes neid õpetasid.

Pildialbum facebookis

Julgustaks uusi taotlejaid Nopi Üle projektist osa võtma - võtke ette ja tehke ära!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar