reede, 6. detsember 2019

Huvilised käisid uue võimalusega tutvumas




Tegevused on siiani läinud hästi. Avasime 29.10 VR toa ja kohal oli umbes 15 inimest. Nendele meeldis mängida selles toas. Hästi kaua läks aega nende vahendite kätte saamisega. Kokku saime pandud kõik ilusti. Kohtusime umbes nädal aega enne avamist, et kokku panna vr komplekt. Meil ei olnud akutrelli, et seina puurida auk siis pidime kruvikeerajaga seda tegema. See võttis meil päris palju aega, sest sein oli kõva. Kui kõik osad olid õhtuks kokku pandud siis avastasime, et meil on puudu üks kaabel, mille leidmine võttis meil mitu päeva.

Eriti hästi on meil õnnestunud meeskonna töö. Kaspar on tugev tehnikas ja me mõlemad ürituse korraldamises.

Vahendite ootamine võttis kaua aega, ja steam kaarti polegi veel õnnestunud kätte saada.

Tuba on valmis ehitatud, järgmiste sammudena proovime saada steam kaardi, dekoreerida tuba ja korraldada veel mõned üritused. Kokku on lepitud vene kultuuriõhtu toimumine 22.novembril ja siis selle ürituse käigus saab päriselt näha Venemaad, samuti on tulemas ka 6.detsembril Austria kultuuriõhtu.

Oleme siiani õppinud: Angeelika: Olla selle projekti vastutaja, aja planeerimist, ürituse korraldamist. Kaspar: õppisin projekti juhtimist ja kirjutamist, sain rohkem tuttavaks arvuti paigaldamisega. Sain rohkem kogemusi meeskonnatöös.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar