reede, 6. detsember 2019

Kui on huvi, leiab ka koolitaja


Projekti nimi: “Võru Piljarditurniirid”
Toimumisperiood: 23.04.2019 - 23.08.2019
Projektimeeskond: Kirsi-Katrin ja Hanna-Maria

“Nopi üles” raames saadud toetusest osteti Võru Noortekeskusesse piljardilaud ning viidi läbi piljardikoolitus ja piljarditurniirid. Piljardikoolitust viis läbi Võru kohalik noor Kristen Teder ning toimus 23. mai. Piljarditurniirid toimusid maikuus (28. mai) ning 4. juuli. 23. mai saabus ka uus piljardilaud, mille ülespaneku tõttu algne koolituse kellaaeg viibis, kuid õnneks mitte palju.

Piljarditurniirid ise olid edukad, osalejaid oli oodatust rohkem. Plaanis on korraldada piljarditurniire noortekeskuses ka tulevikus.

Muidu läks selle projektiga kõik sujuvalt - välja arvatud piljardikoolituse planeerimisel, kus laud saabus samal päeval, mil oli planeeritud ka koolitus. Laua kokkupanek võttis aga rohkem aega, kui oskasime arvata. Ning ka piljardilaua enda maksumus. Konsulteerides spetsialistidega leiti, et hea ja vastupidav piljardilaud, mida ei peaks varsti uuesti välja vahetama, läheb maksma pisut rohkem, kui algselt oli eelarves planeeritud. Õnneks toetas Võru Noortekeskus meid oma eelarvest.

Noortel oli hea meel uue piljardilaua üle noortekeskuses ning ka koolitaja ise ütles, et külastaks nüüd tihedamini ka noortekeskust. Ka turniiride tagasiside oli positiivne, kutsudes osalema noori, kes muidu noortekeskust ei külastanud.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar