reede, 6. detsember 2019

Projektijuhtimine paneb mugavustsoonist välja astuma


Projekti nimi: „Võnnu välilauatennis“
Toimumise periood: 29.07-31.10-2019
Asukoht: Võnnu alevik, Kastre vald, Tartumaa
Projekti elluviija: Projekti algatajaks oli Aide, kuid ürituste läbiviimisel aitasid veel lisaks Maret, Alger ning loomulikult meie noorsootöötaja Veronica.

Projekti raames korraldatud üritustel osales keskmiselt 20 inimest. Üritusi oli kokku 3. Projekti eesmärgiks oli saada noortekeskusele välitennise laud, tänu millele oleks noorte aeg lõbusalt ja aktiivselt sisustatud.

Partnerid: Nopi Üles, Eesti Avatud Noortekeskuste Ühendus, Haridus- ja Teadusministeerium, ENTK, Kastre Vald, Kertu Rünkorg

Toimunud üritused: Nopi Üles projekti raames toimus meil kokku 3 üritust: laua avamine, turniir Roiu noortekeskusega ning perepäev. Laua avamine toimus 21.08. Avamisel kahjuks ilm vedas alt, aga nautisime tubast koos veedetud aega, mille tipphetkeks olid kõigile mõeldud pannkoogid. Vallast käis kohal haridusspetsialist ning loosisime välja ka reketite komplekti. 23.08 tulid lauda vaatama ka Roiu noored, kellega pidasime maha turniiri, kus olid ka medalid ja esimesele kohale reketite komplekt. Ilm oli ilus ja veetsime toreda pärastlõuna üues koos väikse snäkilauaga. Perepäev, mis toimus 01.09 oli meie projekti kõige põnevam päev. Kohale oli toodud batuut, näomaalija ning ei puudunud ka meie pannkoogid. Toimusid lauatenniseturniir, köievedu ning meisterdamistelk. Perepäeval sai tehtud ka Võnnu pikim võileib, millest sai iga üks tüki. Eesmärgiks oli kogu pere peale osaleda võimalikult paljudes mängudes ning kolme tublimat pere autasustasime karika ning auhinnakotiga. Kogu üritus oli kõigile tasuta. Loosisime ka kõigi osalejate vahel välja reketikomplekti.

Oktoobri üritused on kahjuks hetkel edasi lükatud, sest sügis on viiruste aeg ja meie noorsootöötaja on suutnud kaks korda haige olla. Turniiride lõpetamise kavatseme siiski veel lähiajal ära korraldada nign loodetavasti toimub see enne paksu lume maha sadamist.

Saadud kogemus: Tänu projekti kirjutamisele olin sunnitud oma mugavustsoonist välja astuma ja korraldasin kokku kolm üritust. Üritustel osalejatelt sain kiidusõnu ja paistis, et kõigile meeldis see, kuidas ka nii väikses kohas nagu Võnnu on hakatud tegema huvitavaid ja aktiivseid üritusi. Sain tunda, kuidas on arvetega tegeleda ja samuti tutvusin paljude uute inimestega, kellega elan küll samas alevikus, aga ometi pole mitte kunagi kohtunud. Kõige tähtsam on siiski see, et meil on nüüd päris oma tenniselaud, kus saab igal ajal ja igaüks oma vaba aega sisustada ja sõprade või perega kvaliteetaega veeta.

Olen üritste lõpptulemusega väga rahul ja arvan, et suvelõpp möödus osadel palju huvitavamalt ust tänu turniiridele ja perepäevale. Kindlasti saab perepäevade korraldamine meie traditsiooniks ja üritusi tuleb järgneval aastal veel. Meie koolis on lauatennis au sees ning tänu Nopi Üles projektile on võimalusi nüüd palju rohkem.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar