reede, 6. detsember 2019

Unistus hakkab täituma..


Tegeleme vahendite soetamise ja tegevuste planeerimisega. Oleme oma projekti läbiviimisel sealmaal, kus tegeleme tegevuste läbiviimiseks vajalike vahendite soetamise ja renoveerimisega. Selleks, et Taebla kogukonna liikmed saaksid veeta aega jalgpalli mängides, renoveerime vanad jalgpalliväravad ja paigaldame neile uued võrgud. Lisaks oleme uurinud, millised täpsemalt peaks olema soetatavad vahendid, palju neid võiks olla ja kust saaksime kvaliteetseid asju.

Vahepeal oleme õppinud, et kõikide tegevuste ja vahendite otsimise ning planeerimisega läheb oodatust kauem aega, kui me esialgu arvasime ja planeerisime.

Positiivne on see, et kõik, kellega suhelnud oleme ning kellelt abi oleme palunud, on väga vastutulelikud ning abivalmis olnud. Projekti alustasime pea aasta tagasi, kui koos Taebla Noortekeskuse, Taebla Raamatukogu ja Kehale ja Vaimule MTÜ-ga korraldasime heategevusliku kohviku ning jalgpallimängu kohalike noorte ning Taebla Vallavalitsuse töötajate vahel. Tookord kogusime kohvikuga üsna korraliku summa, kuid vajalikke tegevusi selle eest kahjuks veel korraldada ei saanud. Hea on aasta hiljem näha, et meie idee ja unistus korralikest jalgpallimängimise võimalustest on kohe-kohe täitumas.

Lähiajal saame tellitud esimesed vajalikud vahendid, ehk jalgpallid, nurgalipud, koonused, väravate võrgud jms. Lisaks oleme kokku leppinud ühe ettevõttega, kes keevitab olemasolevad katkised väravad ära. Vaikselt korraldame ka jalgpallivõistlusi, kus saavad osaleda kõik kohalikud inimesed oma võistkondadega.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar