reede, 22. mai 2020

Keila noorteinfo (TV)


Tere! Oleme Keilast pärit noored Karl Markus ja Gerhard. Oleme näinud, kuidas erinevates linnades on püsti pandud TV taolisi algatusi. Ka meie plaan on käima lükata meie oma linna TV. Veidikene oleme oma Facebooki lehele juba sisu loonud, kuid plaan on juhuslikud videod viia järgmisele tasemele ning pakkuda läbimõeldud programmi. Programmi sisuloomesse on kaasatud just meie enda inimesed ja kajastame just meie kogukonna jaoks olulist.

Programmi kuuluksid:
Uudised - päevakajalised teemad videotena.
Ülevaated linnas toimuvatest sündmustest.
Meelelahutus - näiteks võistlused ja mälumängud, Keila toidukohtade “food reviewd jne.
Lühidokumentaalid - Keilas toimetavatest inimestest ja asutustest.

Leiame, et info liikumist kogukonnas tuleks kaasajastada. Paljusid asju, ei saa ainult teksti ja pildiga edastada. Olles ise noored vaataksime meelsamini uudiseid videona, kui loeksime teksti. Kuna meie linnas puudub selline luksus, siis otsustasime selle ise luua. Antud tehnikaga on meil võimalus kaasata noori noorteinfo loomise ja jagamise protsessi ning projektidesse, mida Keila TV jätkutegevustena plaanib. Toimub ka noorelt-noorele õpe – kaasame teisi videohuvilisi, pakume ka individuaalseid nõustamisi. Tehnika ja vahendite eest vastutab MTÜ Risti-Rästi, toimub järjepidev teavitus võimaluste kohta – tehnikat saab kasutada ka teiste kogukonna tegevuste juures.

Selle kõige käima lükkamiseks vajame Nopi Üles programmist toetust 1800 eurot. Video ja filmimaailmas on seda raha väga vähe ja see ei taga perfektset produktsiooni, kuid kõige vajalikuma saab ostetud. Näiteks mälukaardid, kõvakettad, erinevad mikrofonid ja vidinad kaamerale. Selle kõige vajalikumaga saame alustada oma visioonini jõudmist ja pakkuda kogukonnale võimalikult kvaliteetset infoteenust, mille sisu on kättesaadav tasuta.
Saad meid toetada LAIKIDES seda videot!

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar