reede, 22. mai 2020

Vao mänguväljak


Kõik lapsed ootavad juba aega, millal saaks taas sõpradega kokku ja mängida lahedaid mänge. Meie noortel on suveks planeeritud väga palju toredaid üritusi. Koos kogukonnaliikmetega korrastame külaplatsi ja varustame selle kiikede, laua ja pinkidega. Üheskoos rajame jalgpalliplatsi ja värvime väravaid. Kogukond on juba praegu meile mõningate vahenditega abiks lubanud.

Soovime luua küla noortele mänguala, kus nad saaksid oma vaba aega veeta ja tegevustes osaleda, näiteks aitame korraldada ja läbi viia Vao Külaseltsil perepäeva. Seal viime läbi toredaid võistluseid peredele. Suveks oleme planeerinud erinevaid spordiüritusi Järvamaa sportlastega, kes jagavad õpetusi, nõuandeid jalgpalli/võrkpalli mängimiseks. Edaspidi saame neid oskusi iseseisvalt edasi arendada ja sportlikult aega veeta. Plaanis on mitmedki teised ühised sportlikud tegevused nagu mängudepäev ja jalgrattamatka lõpetamisega seotud tegevused toimuvad samuti loodaval platsil.

Maal elavad paljud lapsed asulast väljas eramajades, külakeskuses ei käi, sest puuduvad võimalused teistega koos mängida. Tihti tehakse vandaalitsemisi igavusest. Kui pakume noortele koos aega veeta, suureneb turvalisus ja kokkuhoidvus kogukonnas.

Oma ideede läbiviimiseks ja spordivahendite soetamiseks vajaksime toetust 1000 eurot. Kogukond aitab meid mõningate vahenditega, nõu ja jõuga

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar