kolmapäev, 27. mai 2020

Väätsa muusikastuudio

Tervist, kallid Facebooki sõbrad ja tuttavad! Oleme Väätsa poistega juba pikemat aega muusikaga tegelenud - kes produtseerinud, kes sõnu kirjutanud- ja leidsime, et meie kandis pole ühtegi stuudiot, kus saaks enda toas putitatud viisijupid standardite kohaselt kõlama panna. Mõtlesime ehitada oma stuudio, mida saaksid kõik kohalikud noored kasutada, kellel soov kasutada veidi kõvemat raudvara. Olles ise napis olukorras, lootsime luua projekti ja saada abi, et see idee ellu viia. Nüüd on meie võimalus!

Tahame oma stuudioruumi akustiliselt isoleerida ning varustada põhilise salvestamis- ja produtseerimisvarustusega. Tahame pakkuda võimalust nii endile, kui ka teistele soovijatele võimalust viia oma teostused uuele tasemele. Kui oleme oma stuudio valmis saanud, korraldame seal töötubasid, mis tutvustaksid noortele muusika loomise, salvestamise ja töötlemise viise. Muusikastuudio jääb avatuks kõigile huvilistele, riskianalüüs vastustuse osas on noorsootöötajatega läbi mõeldud.

Olles juba tükk aega selle mõttega vaeva näinud, oleme avastanud, et stuudioehituse planeerimine on kasuks meievahelisele koostööle. Lisaks ehitusele peame arvestama teatud standardite, meetodite ja piirangutega. Saame targemaks akustika ja ehituse poolest. Projekti läbi saame taotleda 1800 eurot, mis on piisav üsna hea stuudiovarustuse soetamiseks. Rahalist abi pakub ka kohalik omavalitsus 600 euro näol, millega katame oma ehituskulud. Plaani käima lükkamiseks vajame sellele postitusele 200 like. Ole hea ja aita meil saada üks oma suur unistus täide.

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar