teisipäev, 9. juuni 2020

Ohtu lauatennis


Mis maal muud teha on, kui heinapalli veeretada ja nii need suved lähevad. Meid see ei rahulda, soovime enamat, midagi mis lisaks kehale turgutab ka vaimu.

Oleme Lääne-Harju vallas asuva Ohtu küla noored, kes tahavad väga, et noortel oleks kodukülas rohkem ühiseid ajaveetmise võimalusi. Kuna meil puudub noortetuba, siis peame panustama tegevustele vabas õhus. Mõte välilauatennise lauast on pannud küla noorte silmad särama ja mõtte liikuma. Projekti eesmärk on pakkuda küla noortele sportlikke ühistegevusi vabas õhus. Välilauatennis arendab tähelepanu ja keskendumisvõimet ning tekitab sportlikku hasarti, seda kõike viibides värskes õhus. Projekti meeskond on omandanud, läbi selle projekti: koostööd, seda ka distantsilt, ülesannete jagamist, üldteadmisi, mida on vaja ühe projekti kirjutamiseks, ürituste korraldamise oskusi.

Plaan on paigas, et enne uue õppeaasta algust peetakse Ohtus maha esimene välipinksi turniir. Veel enne seda kutsume kohale lauatennisetreeneri, kes noortele mängu tutvustab. Kohalik kogukond on valmis, et ettevalmistada lauatennise laua alune maapind ning juba kavandatakse reketite ja pallide tarbeks hoiukappi. Lauatenniselauda saavad kasutada kõik huvilised nii treenimiseks kui spontaanseteks võidukatsumisteks.

Puudu on vaid välilauatennise laud (Kõigeks selleks taotleme " Nopi üles" projektist 1800 € ning oma panuse annab ka KOV 450 € näol. Sina saad meid toetada, kui paned LIKE meie plakatile, sest 200 laiki ja meie projekt saab reaalsuseks. PS! Üks meie küla vanaema juba ootab, et saaks turniiril noortele tuule alla teha).

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar