esmaspäev, 15. juuni 2020

Huubi muusika


Pärnu linna noored on jõudnud üksmeelele, et linn vajab noorte arendamiseks uusi väljundeid, väljakutseid ning tegevusi. Selle jaoks on loodud Pärnus uus noortekeskus HUUB. Projekt taotleb Nopi Üles programmilt toetust, et soetada vajalik helitehnika erinevate töötubade ning ürituste läbiviimiseks. Tehnikat saavad kasutada kõik Pärnu linna noored, keskuses on meil ka helitehnikast teadlik inimene, kes loob saadava tehnikaga vajaliku baasi ning õpetab huvitunuid noori selles valdkonnas. Projekti eesmärk on õpetada helitehnika kasutamist ja luua esinemisvõimalused kohalikele noortele. 

Leidsime, et gümnaasiumi ja kolledži noortel on hetkel vajakajäämisi nii ruumide kui võimaluste poolest. Sooviksime seda olukorda parandada. Viime läbi ja kaasame kõiki huvitatuid noori muusikaga seotud töötubadesse, ürituste ja konterdite korraldamisse. Tähtis on kogemus ja eneseareng, mida Pärnu noor nende protsesside käigus omandab. Ka ürituste läbiviimisteks kaasame neid noori, kes veel meeskonda ei kuulu, aga kellel on huvi projekte läbi viia.

Kevade lõpus Kultuuriklubi Tempel sulgemisega tekkis suure hulga Pärnu noorte jaoks linnapildis kultuurne tühimik. Leiame, et HUUB on sobilik koht kaasamaks kultuurse kihiga Pärnu noori uute võimaluste ning ürituste jaoks.

Eesmärgi saavutame toetuse saades uue helitehnika soetamisega, peale mida läheb koheselt käiku projektiprotsess ning ettevalmistuste tegemine täitmaks ajakavasse kuuluvaid sündmusi. Et eesmärk eeskujulikult täita, siis kaasame ürituste ning töötubadega võimalikult palju noori ning teeme selleks vastavat turundust läbi erinevate Pärnu noortele tuttavaks saanud meediakanalite (HUUB sotsiaalmeediakanalid ja Facebooki grupp Pärnumaa Noored). Kokku toimub projekti raames helitehnika töötuba, mida annab kohalik noor helitehnik, samuti on HUUBi vabatahtlikud valmis noori juhendama avatud meetodil, ja kolm noortelt noortele kontserti.
Taotleme projekti elluviimiseks 1800€

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar