neljapäev, 7. jaanuar 2021

Koroona ühendas poksi ja digimaailma

Projekti nimi: Poksi trenni ja video koolituse projekt Elva vallas. 
Projekti toimumise periood: 19.10-30.11. 2020 
Projektimeeskonna liikmete arv: Projekti meeskonda kuulusid Maido-Mait ja Andris. Käime Palupera Põhikooli 8ndas ja 9ndas klassis. 
Projektis osalejate arv: Regulaarseid osalejaid projektis oli 17 ning lisaks blogi ja Zoomi teel infost kasusaajate teadmata arv. 
Partnerite nimed: Lakestream OÜ ja Elva Poksiklubi MTÜ 

Toimusid poksitrennid ja selle live video ülekanne Zoomi teel. Toimusid video tegemise koolitused kõikidele Elva valla noortele- ja kogukonnale. 

Õnnestus trennis käimine ja poksi tehnikate omandamine. Treeneriga suhtlemine oli positiivne. Video tegemiste koolitaja oli väga hea kogemusega ning andis palju mõtteid edasi tegutsemiseks. Video ülekande tegemine tekitas probleeme, kuna tehnika vedas tihti alt. Mure oli ka teise projektijuhi osavõtu pärast, kuna ta tihti kadus ära ja ei osalenud projekti aruandluses ja organiseerimises nagu algselt lubas. Läbi projekti õppisime poksi algteadmisi ja video tegemist. Õppisime ka blogi ja kokkuvõtet tegemistest koostama. Õppisime vastutama ja tegemiste kohta aru andma. Mõistsime, et tuleb tõendusmaterjali koguda, mis alguses tihti läks meelest ära ja juhendaja pidi meile meelde tuletama. 

Video koolituse tagasisideks andsid osalejad positiivse hinnangu. Osalejad said kasu ja koolitaja lubas ka edaspidi aidata meil koostada videot, kui hätta jääme. Poksi trennis osalejad andsid hea tagasiside, et nad olid rahul ning treener väga meeldis. Nad soovisid edasi osaleda ühisgrupi treeningutel. 

Kasutage seda abi, mida teile antakse ja olge tänulik enda juhendajatele, kelle abil saab projekt läbi viidud ja oskused omandatud. 

Poksi trennis osales kohapeal trenni tehes regulaarselt 8 noort ning lisaks Zoomi teel ei tea. Video koolitusel osales 9 noort kohapeal ja teised saavad osa blogist. 





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar