neljapäev, 26. november 2020

Uus laine paneb muretsema

Projekti nimi on Rõuge FIFA-turniirid, mis toimuvad Rõuge valla noortekeskustes ja suur põhiturniir toimub Rõuge noortekeskuses. 

Projektitegevused lähevad raskelt kuna lühikese ajaga tuleb palju teha. Eriti hästi on õnnestunud see, et asjaajamine on kulgenud kiiresti, nt kohalikud noored on turniiri toimumisest teadlikud ja käivad noortekatesse harjutama. 

Kuna projekti tegevused tuleb ellu viia suhteliselt lühikese aja jooksul, siis on murettekitavaks asjaoluks olnud ajaline piiratus. Tuleb tegutseda kiirelt ja kohati on hirm, et kas jõuame ikka kõik õigeaegselt tehtud. Samuti tekitab muret asjaolu, et COVID-19 viirus on suhteliselt ulatuslikult levimas taaskord ja sellest tulenevalt peame sellega arvestama sündmusi planeerides, kuid loodame, et saame põhiturniiri korraldada nii nagu planeeritud. 

Praeguseks oleme tegelenud asjaajamisega - vaadanud kust ja kuidas vahendid soetada, teinud noorte seas reklaami. Koostasime turniiri juhendi ja planeerisime turniire ajaliselt. Järgmisel nädalal soetame vajalikud vahendid, hakkavad noortekates pihta eelturniirid ja 28.11.2020 toimub FIFA põhiturniir. 

Oleme õppinud projekti ellu viies, kuidas aega planeerida, plakatit koostada, e-kirja saata, faile digiallkirjastada, sündmusi planeerida, eelarvet koostada, iseseisvalt töötada, turniiri juhendit luua ja sündmust reklaamida. 

Antud hetkel pole lisatoe järgi puudust tundnud. Lootuses, et turniiride korraldamisel on noorte näol rohkem abilisi.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar